vineri, 27 ianuarie 2012

Oameni buni! Sa ne deszapezim singuri! Se poate!

Nu este vina Guvernului. Nu este vina sefilor de la Drumuri Judetene, Nationale, Europene. Nici macar vina sefilor de la Autostrazi nu este. Si nici a angajatilor. Nici macar vina iernii nu este, iarna care si-a permis ca o nesimtita ce este, sa ne ia prin surprindere tocmai din luna ianuarie. Ce daca s-au dat prognoze meteo care s-au dovedit a fi ale dracului de precise. Ne-a tras-o din nou. Si cum orice problema are si o solutie, eu va prezint una din metodele prin care putem curata toata România de zapada:





Nu prea va dati seama? Haideti, va rog, putina imaginatie si priviti cu atentie imaginea. NU, nu este un miniexcavator si nici un utilaj extrem de modern fabricat peste noapte de japonezi si menit sa ne topeasca toata zapada din jurul autoturismului personal. Tot nu va prindeti? Haideti sa va mai dau o poza, poate va este de folos.

Cum este acum? Se vede minunatul faras? Nu este el cea mai buna unealta de deszapezire din lume? O  lopata cu siguranta nu are toata lumea in casa, dar cu siguranta un faras se gaseste in fiecare locuinta din Romania. Ce-i drept, domnul din imagine a muncit citeva ore bune, undeva prin Drumul Taberei,  pentru a-si debloca Renault-ul din nameti, dar ce mai conteaza? Nu am inteles totusi de ce nu a luat si sora farasului, matura. Cred ca ar fi terminat mai repede. Si daca tot vorbeam de Jaonia, inchei cu o poza gasita pe facebook. In muntii Japoniei sunt blocuri de zapada de 20 de metri inaltime si totusi acolo se circula fara niciun fel de problma desi iarna japoneza incepe in noiembrie si se termina abia aprilie !