miercuri, 10 august 2011

si violata. si jefuita. si cu banii luati

Drama s-a petrecut intr-una din verile trecute. Spun drama pentru ca o astfel de poveste ar soca pe viata o femeie si chiar un cuplu normal.Binenteles ca  sa ceva nu se putea petrece intr-un alt loc din Romania decat in cea mai non-conformista statiune de pe litoralul romanesc: Vama Veche.

Un cort, o camera de luat vederi si un cuplu libertin

Si mult alcool, poate chiar citeva prafuri, si mult chef de sex. Prin urmare cei doi s-au apucat de treaba direct pe nisipul vamei. Nu inainte de a pune camera pe trepied si a da REC pentru a avea o amintire nonconformista de la mare.Numai ca imediat dupa ce au adormit cei doi indragostiti, povestea s-a mutat la politie. Acolo unde a ajuns un tinar certat cu legea asupra carora politistii au gasit handycam-ul, trepiedul si niste bani. Luat la "bani marunti" el a recunoscut ca totul a fost furat de pe plaja din Vama. Dintr-un cort. Politistii au fost nevoiti sa urmareasca pelicula erotica inainte de a descoperi victimele. Victime care au fost chemate la politie sa-si ridice bunurile furate

Noaptea surprizelor

Prima surpriza pentru cei doi "iubareti" a fost faptul ca le-au fost furate bunurile. Nu stiau. Au aflat de la politisii care au venit sa le "bata" in cort. A doua surpriza a fost ca si-au recuperat toate cele, chiar si banii. A treia surpriza a fost insa cea mai urata dintre toate. Se pare ca in timpul actiunii cei doi au adormit, obositi din cale afara. De acest lucru a profitat si hotul care, nestiind ca totul este filmat, s-a bucurat si el de nurii fetei pe care a gasit-o dezbracata in cort. Si-a satisfcut nevoile, s-a imbracat, a luat prada si a fugit.

Morala? "O sa fac plingere si pentru viol. Chiar daca nu am stiut asta"