joi, 13 octombrie 2011

sa facem sex? haha! da' ce rost are????

Personaje. 1. El. Inalt, frumos, cu putina barba, ca tot e la moda acum printre actori, fotbalisti sau politiceni. Iubitor de viata, de distractie, de femei. Dar nu orice femei. Pentru ei Eva perfecta TREBUIE  sa fie nu prea inalta, cu talie de violoncel, cu sani potrivit de mari, creata si neaparat, dar neaparat Rockeritza!!!!
2. Ea. Bruneta si cu toate calitatile enumerate mai sus. In plus e genul care nu  strimba din nas daca ii dai sa bea votca, fie ca este una extrem de scumpa, fie ca este genocidul din sticlele de plastic.
Locatie: un club de rockeri din statiunea tineretului, Costinesti. Muzica buna, bautura ieftina si multa si o relatie care a evoluat intr-o noapte precum viata lui Fat Frumos. Adica cit altii in 7.... Saruturi La fiecare 12 secunde, maini puse peste tot (mai ales pe sanii verificati daca sunt reali sau nu)
Desfasurarea actiunii. Imediat dupa miezul noptii, el ma suna. "Mosule, m-am indragostit. Mint. O iubesc omule. Pina dimineata o cer de nevasta. E perfecta!!!!!" In zadar am incercat sa-l temperez. Rockeritza, hormonii si alcoolul din sange l-au facut imun la sfaturile mele. Si, recunosc, m-au facut un  curios care abia astepta sa o cunoasca pe Ileana...Rockeritza!
Punctul culminant: ora 5 poate chiar 5.30, in apropierea casutei de lemn inchiriata de fatuca. Ea statea singura. "Inca o bila alba. Chiar ca e perfecta" concluziona iubitorul de rockeritze. Si se apropie cei 2 de usa. Si se chinuie 7-8 minute sa bage cheia in yala,si alte 2 minute sa o rasuceasca. Prima intra mandra. Si nu oricum, ci dezbracandu-se!!! Al meu mai excitat ca un licean de-a noua la balul bobocilor. Numai ca atunci cind se pregatea sa calce si el pragul cuibusorului de nebunii, PERFECTA ii tranteste usa de lemn in nas. "Hei!!! Ce faci?". "Bine. Ma culc. Tu?""Pai nu intru si eu la tine?""Sa ce?""Sa ne iubim, sa facem sex, sa ne-o tragem, sa facem....ce vrei tu"."Aaaaa,nu. Ce rost are?". Dupa care i-a inchis definitiv usa in nas.
Morala: "Grasule, mergem la un fotbal?" sau "Mosule, facem un pescuit?" sau "Bagam un gratar?". Raspuns: "Aaaa, nu! ce rost are?"
PS: mie imi plac rockeritzele,dar nu sunt inebunit dupa ele. Deci,nu e vorba de mine