duminică, 24 iulie 2011

10 motive pentru care nu suport vama veche



1.pentru libertatea prost inteleasa (ajungem acolo, ne aruncam hainele de pe noi, ne imbatam muci, ne-o tragem cu cine nimerim, iar ne imbatam muci, ne drogam putin, si cind ne revenim ne intoarcem acasa)
2. pentru ipocrizia turistilor (mergem in vama frate ca e aproape moca). in realitate preturile sunt la fel de mari, sau chiar mai mari ca in mamaia. cazare hotel 3 stele 300 de lei, cabanute de lemn, 2X1 metri 90 de lei. o portie infima de fasole si un carnat cit un crenwurst costa 9 lei la impinge-tava si exemplele pot continua)
3. pentru ca nudistii stau la soare linga familii de parintii noncoformisti, care vin pe plaja cu micuti de 3-4-5 ani care intreaba "mami ce e aia de la nenea dintre picioare". apropos unii dintre cei care-si expuneau bijuteriile exact linga scena festivalului Folk you mai au putin pina vor primi cuponul. de pensie, binenteles.
4. pentru ca spiritul vama veche nu exista. a existat cindva, chiar inainte de a-l canta chirila. acum e dus, e ingropat, si din pacate nu in nisipul din cea mai sudica statiune
5. pentru ca in curind chitarile vor mai putea fi observate doar daca se va infiinta un muzeu de profil in vama. am filmat 2 zile acolo si am gasiit una singura. 2 pusti care cantau timid ascunsi intr-un cort
6. pentru ca cersetoria este considerata ceva cool si pentru ca tinerii care apeleaza la metoda asta pentru a face rost de bani de bautura sau de etnob, devin agasanti, stresanti, batausi
7. pentru ca se fura din corturi
8.pentru ca nu exista toalete ecologice
9.pentru ca poti sa te ineci, sa fii batut sau jefuit ziua in amaiza mare si toata lumea se distreaza copios, fara sa schiteze macar un gest.
10. pentru ca, pur si simplu mie nu-mi place. pentru sezlonguri.

2 comentarii:

  1. Vama era o stare de spirit, acum multi ani. Nu vreau sa ma gandesc cati neuroni au cei care cred ca vama Veche este altceva decat o fabrica de facut bani din avutia noastra nationala: prostia. Care, din pacate, nu doare.

    RăspundețiȘtergere